Aanleveren logo

Logo

Graag ontvangen wij uw logo digitaal in een .EPS of .Al bestand. Heeft u geen .EPS of .AI bestand of weet u niet of uw logo aan de juiste voorwaarden voldoet? Neem dan even contact met ons op. Vaak is één telefoontje naar uw drukker al voldoende. Mocht u een verkeerd bestand geüpload hebben, dan nemen wij vanzelf contact met u op.


Kleuren

Kiest u voor de optie een logo en tekst te bedrukken, dan hoeft u geen bedrukkingskleur op te geven. Wij halen zelf handmatig de juiste kleuren uit het logo om zo een optimaal resultaat te krijgen. Wilt u zelf een kleur of PMS-code doorgeven, dan kunt u dit aangeven bij ‘Toelichting bedrukking’. Kiest u ervoor om alleen tekst te bedrukken, dan vragen wij u wel om aan te geven in welke kleur de tekst bedrukt moet worden. Wilt u een PMS-code doorgeven? Klik op ‘Anders’ en vul uw PMS code in.


Lettertypes

Als u tekst wilt laten bedrukken, kunt u kiezen uit acht lettertypes. Wij hebben de meest voorkomende lettertypes voor u geselecteerd. Wilt u de tekst in een ander lettertype laten drukken? Kies dan voor ‘anders’ en noteer het gewenste lettertype.


Zekerheid

Voor wij het artikel gaan bedrukken, ontvangt u altijd eerst een digitale drukproef. Hierop wordt het artikel met daarop uw logo en/of tekst heel duidelijk weergegeven. Pas als u helemaal tevreden bent en uw akkoord gegeven heeft, gaan wij de artikelen bedrukken. Zo heeft u altijd de zekerheid dat de opdruk er exact uit komt te zien zoals u dat wilt.

Stuur ons een bericht