Custom made

Overzichtelijk

Relatiegeschenken zijn er in allerlei soorten en maten. Als u op internet gaat zoeken, kunt u vele duizenden soorten relatiegeschenken vinden. Door de oneindige keuze aan relatiegeschenken zien veel mensen vaak door de bomen het bos niet meer.

Bij KreijGifts.nl hebben we er daarom voor gekozen om ons aanbod terug te brengen tot een door ons geselecteerde selectie met daarin de beste en meest verkochte relatiegeschenken. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld niet te kiezen uit honderden soorten pennen, maar kunt u overzichtelijk een keuze maken uit de circa tien beste en meest verkochte pennen.


Niet gevonden?

Onze keuze voor een beperkte en overzichtelijke selectie relatiegeschenken betekent echter niet dat we geen andere relatiegeschenken kunnen leveren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vrijwel elk relatiegeschenk leveren.

Wilt u iets bestellen maar kunt u het niet op de webshop vinden? U kunt ons gewoon bellen. Geef door wat u precies zoekt en wij gaan voor u aan het werk.

Heeft u een bepaalde wens voor een relatiegeschenk op maat? Ook dat is geen enkel probleem. Ook hiervoor kunt u het beste even contact met ons opnemen.


Showroom

Wilt u de artikelen liever zien? Graag nodigen wij u uit in onze showroom. Hier kunt u inspiratie opdoen en kennis maken met de nieuwste artikelen. Elke werkdag staan wij van 8:30 tot 17:00 uur klaar om u te verwelkomen. U kunt ons bellen voor een afspraak, maar ook zonder afspraak bent u van harte welkom!

Stuur ons een bericht