Mijn eigenkadootje

Mijn eigenkadootje is hét (kerst)geschenk waarmee u uw medewerkers of relaties zelf laat kiezen.Benieuwd hoe het werkt? Vraag HIER een democode aan!

Webshop op maat
Wanneer u een democode aanvraagt, maken we al direct een webshop. Hiervoor gebruiken we het logo en de huisstijl van uw bedrijf. Ook het budget passen we aan, zodat u precies ziet waaruit uw collega's en medewerkers straks kunnen kiezen.

Wanneer u de democode om wilt zetten in een bestelling, kunnen we in overleg met u nog aanpassingen maken. Let op dat hoe eerder u er bij bent, hoe meer er mogelijk is.

Persoonlijk geefmoment
Elk jaar bedenken we een nieuw geefmoment. Het is altijd een leuk doosje met daarin een kleine attentie en een bijpassende waardebon. Hier kunt u een eigen tekst voor aanleveren, om uw collega's persoonlijk te bedanken.

We kunnen het geefmoment ook geheel personaliseren. Van een persoonlijke sleeve, tot een geheel eigen ontwerp doosje. Zelfs de attentie kan speciaal voor u bedacht en gemaakt worden. Ook hiervoor geldt dat hoe eerder u er bij bent, hoe meer er mogelijk is.

De medewerker logt in
Wanneer u het geefmoment openmaakt, treft u daarin een waardebon aan met een (persoonlijke) kerstwens, een verwijzing naar de website waar ingelogd kan worden en natuurlijk unieke inloggegevens.

De medewerker kan deze gegevens gebruiken om in te loggen in de webshop die voor uw bedrijf gemaakt is. Ondervind u problemen? De helpdesk is goed bereikbaar per telefoon en e-mail.

Shoppen en bestellen
In de webshop krijgt u een saldo van een bepaald aantal klavertjes. Na het inloggen kunt u shoppen, totdat dit saldo op is. U kunt hierbij kiezen uit meer dan 1000 kado's!

De kado's zijn ingedeeld in categorieën en in prijscategorieën. U kunt dus een heel pakket samenstellen met allemaal kleine kado's of u kunt het hele saldo aan één kado besteden.

Wordt thuis bezorgd
Wanneer u uw gehele saldo besteed hebt, kunt u bestellen. Hier vult u uw gegevens in en dan ontvangt u een bevestiging. Eenmaal hier wordt uw bestelling zorgvuldig ingepakt in een leuke kerstdoos.

Zodra we het pakket versturen, krijgt u een mail met gegevens om uw kerstpakket te volgen. Binnen enkele werkdagen komt Post NL het bij u thuis bezorgen.

Je krijgt een overzicht
U als schenker ontvangt van ons een overzicht van alle bestellingen. U ziet natuurlijk niet wie wat besteld heeft, uw bestelling blijft altijd privé.

Aan de hand van het tussenoverzicht kunt u reminders sturen naar collega's om hun bestelling te plaatsen. Bovendien staat de btw van de gekozen kado's gespecificeerd op het eindoverzicht (de MijnEigenKadootje waardebonnen zijn inclusief btw).

Sluitdatum shop
De webshop sluit op een datum die met uw bedrijf overlegd is. Hierna ontvangt u het eindoverzicht.

De sluitingsdatum werkt erg prettig, omdat u dan op tijd een overzicht hebt en wij ons assortiment weer kunnen vernieuwen voor volgend jaar.

Stuur ons een bericht