Waarom KreijGifts

Deskundig en persoonlijk advies

Relatiegeschenken bestellen doe je niet elke dag, dat begrijpen wij. Daarom helpen onze ervaren medewerkers u graag met een deskundig advies. Bij ons bent u geen willekeurig nummer maar krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient. Wij luisteren graag naar uw wensen en komen samen met u tot de beste keuze.


Eenvoudig online bestellen

Het bestellen van een relatiegeschenk kan lastig zijn, zeker op internet. Een logo uploaden of een bedrukkingstechniek kiezen, lijkt moeilijk. Een volwaardige en gebruiksvriendelijke relatiegeschenk-webshop ontwikkelen is dan ook niet eenvoudig. Omdat wij geloven in de vele mogelijkheden die het internet biedt, zijn wij de uitdaging aangegaan om een mooie, zeer complete en eenvoudig te bedienen webshop neer te zetten. En dat is gelukt! Ervaar nu zelf het gemak van onze nieuwe webshop.


De beste service

Bij KreijGifts.nl vinden wij het belangrijk dat u ons webshop altijd weer met een goed gevoel verlaat. Goede service is bij ons dan ook vanzelfsprekend. Op werkdagen kunt u ons altijd telefonisch bereiken. Ook kunt u uw vraag in een e-mail naar ons versturen. Wij streven ernaar om u e-mail (ook in het weekend) zo snel mogelijk te beantwoorden. Heeft u een vraag over het bestellen op de webshop of twijfelt u over het aantal relatiegeschenken, bel ons vrijblijvend. Wij staan voor u klaar.


100% tevredenheidsgarantie

Of u nu tien pennen of 5.000 reiskoffers bestelt, wij zorgen ervoor dat u 100% tevreden bent. Na uw bestelling wordt deze persoonlijk door ons bekeken en beoordeeld. Als er iets niet klopt of niet helemaal duidelijk is, nemen we contact met u op. Na uw bestelling ontvangt u van ons altijd eerst de drukproef waarop u heel duidelijk het eindresultaat kunt zien. Pas als u 100% tevreden bent zullen wij uw bestelling verwerken zodat u altijd het beste resultaat kunt verwachten.


Meer dan 70 jaar ervaring

Hoewel onze webshop nog jong is, is ons bedrijf al in 1948 opgericht. We hebben wij al meer dan 70 jaar ervaring met het bedrukken en leveren van allerlei relatiegeschenken. Ons team bestaat uit deskundige vakmensen die goed weten wat ze doen. Geen verzoek is dan ook te lastig voor ons.

 

Stuur ons een bericht