Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat is de minimale afname?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hanteren wij geen minimale afname. Bij bedrukte producten kan het voorkomen dat een kleine afname relatie ongunstig voor u is. Mocht zich dit voordoen, dan zullen wij u hier altijd vooraf over informeren. Voor orders beneden € 150,- worden € 12,50 behandelingskosten in rekening gebracht.

Wat zijn de levertijden?

Normaal gesproken wordt uw bestelling binnen 10 tot 15 werkdagen op door u opgegeven adres afgeleverd. Heeft u een spoedbestelling, neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Een gedeelte van ons assortiment kunnen wij met spoed bestellen, bedrukken en bij u afleveren. Zo kunnen wij uw spoedbestelling vaak binnen een week al bij u afleveren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kan ik op rekening kopen?

Bestelt u producten op naam van een bedrijf of onderneming, dan is het mogelijk om op rekening te kopen. Voor uw bestelling wordt verwerkt, zal er eerst contact met u worden opgenomen.

Zijn mijn gegevens veilig?

Uw persoonlijke gegevens zijn bij ons veilig. Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw gegevens en zullen deze nooit aan andere partijen verstrekken. Doet u een betaling op onze webshop, dan vindt dit altijd plaats in een beveiligde omgeving.

Stuur ons een bericht